Nta 7516

Voor professionals komt er een praktisch implementatiehandboek dat hen helpt bij. NTA 7516 stelt functionele specificaties vast voor het veilig uitwisselen van persoonlijke gezondheidsinformatie tussen professionals onderling en tussen professionals.


Product Details

De Zelfverklaring ZorgMail deelnemers en de acties welke u als.

Nta 7516. Sinds mei 2020 zijn er nieuwe regels voor veilig e-mailen met persoonlijke gezondheidsinformatie. NTA Nederlandse Technische Afspraak 7516 is een norm voor het uitwisselen van gezondsheidsgegevens via e-mail of chat. Deze norm is gemaakt door de NEN in opdracht van het ministerie van VWS het.

In de cloud voldoen aan NEN 7510 en NTA 7516. De NTA 7516 is de norm voor veilige ad hoc communicatie van gezondheidsinformatie. De NTA 7516 heeft betrekking op organisaties en professionals die gezondheidsinformatie uitwisselen.

De NTA 7516 is de norm voor veilige ad hoc communicatie van gezondheidsinformatie. Veilig Mailen in Gezondheidszorg. De norm biedt meer houvast aan ad-hoc.

In NTA 7516 Veilige e-mail in de zorg wordt dit multikanaalcommunicatie of interoperabiliteit genoemd. Dit is dus breder dan enkel zorgorganisaties. De nieuwe norm maakt helder waar veilige e-mail aan moet voldoen voor organisaties in de zorgsector.

Je kan met elkaar veilig e-mailen zonder dat. Het resultaat is de NTA 7516 die afgelopen 15 mei is gepubliceerd. Voor zorg- en overheidsinstellingen die medische gegevens verwerken is het beveiligen van privacygevoelige informatie.

Heeft de mail van MicroSoft Exchange online de NTA 7516 certificering. NTA 7516 geeft ook aan dat zowel professional als leverancier periodiek moet controleren of de geclaimde respectievelijk geëiste waarden voor alle criteria nog geldig. NTA 7516 info voor zorgprofessionals.

Deze norm is gemaakt door de NEN in opdracht van het ministerie van VWS het. NTA 7516 is een officiële NEN-norm en is tot stand gekomen uit NEN 7510 een norm voor de zorgsector. Voor het werk in de zorg moeten we ivm de AVG wetgeving gaan voldoen aan de NTA 7516 norm.

NTA 7516 is de nieuwe norm omtrent het veilig mailen van gezondheidsinformatie. PDF document 1 pagina 116 kB. NTA 7516 geeft daarbij grenswaardes aan die in geen geval mogen worden geschonden.

ZorgMail Secure e-mail informatie. Binnen deze sector ontbrak het tot voor kort aan richtlijnen voor. Het gaat om verkeer tussen een.

Download Zelfverklaring toepassing nta 7516 CoronaCheck.


Privacy Policy Nowadays Funsubstance In 2021 Policies Privacy Policy All The Things Meme


3 Operations Management Skills For Ai Success Move Ai Model Prototypes Into Production 1 Modelops Is At In 2021 Operations Management Management Skills Agile Methods

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel